طرز تهیه آش سبزی
آش, آش سبزی, انواع آش, آش های خوشمزه,آش های سنتی ایرانی,انواع آش خوشمزه, آش صبحانه, صبحانه, آش شیرازی, صبحانه به سبک شیرازی, آش سبزی شیرازی, طرز تهیه آش سبزی شیرازی, آش مخصوص افطار, افطاری, آش نذری شیرازی
نوعى آش سنتى و قديمى كه در شيراز به عنوان صبحانه كامل سرو ميشه.
همراه با نان سنگك ،آب نارنج يا آب ليموى تازه و البته فلفل سياه و پيازداغ فراوان.
در شيراز به نام هاى آش سبزى يا آش صبحانه معروفه.
در تمام طباخى ها، پخته ميشه و براى صبحانه بفروش ميرسه.
حبوبات از شب قبل بايد خيس بشه و پخته شه.
گوشت گوسفندى رو با پياز و نمك و فلفل و ادويه و روغن بپزيد و بعد از پخت ريش ريش كنيد.
آب گوشت رو براى پخت آش لازم داريم.
برنج رو هم از قبل خيس كنيد و كنار بذاريد.
يک پیاز رو خورد کنید و کمی با روغن تفت بدید.
تره و ترخون رو با كمى فلفل و زردچوبه رو هم با پیاز تفت بديد.
آب گوشت رو بهش اضافه كنيد و برنج خيس خورده رو آبكش كنيد و بهش اضافه كنيد.
بذاريد با حرارت ملايم كاملا پخته شه در حدى كه وا بره مثل پخت شله زرد.
اگر هم آب گوشت كم بود مقدارى آب بهش اضافه كنيد.
بعد از پخت حبوبات پخته شده رو اضافه كنيد.
بعد هم گوشت ريش ريش شده رو اضافه كنيد.
نمكش رو اندازه كنيد و حرارت رو ملايم كنيد و بذاريد يه چند ساعتى بمونه تا حسابى پخته شه و كشدار شه.
چون اين آش براى صبحانه است، معمولا از شب قبل بار ميذارن كه تا صبح به غلظت دلخواه برسه.
حدالامکان از گوشت سردست گوسفندی استفاده کنید تا آش خوشمزه تر بشه.
سبزی تره رو درشت خورد کنید.
آش | آش سبزی | انواع آش | آش های خوشمزه | آش های سنتی ایرانی | انواع آش خوشمزه
طرز تهیه و عکس: سمیرا فروزان عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!