سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

آب نبات ذرت

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 596 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شکر آسیاب شده 1 و 1/4 فنجان
شیر خشک بدون چربی6 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز1/2 فنجان
شربت ذرت1/3 فنجان
آب2 و 1/2 قاشق چایخوری
کره2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی زرد یا نارنجیچند قطره
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

آب نبات ذرت

برای تهیه آب نبات ذرت ابتدا پودر قند، شیر خشک و نمک را با استفاده از یک مخلوط کن چند بار با همدیگر ترکیب کنید تا مطمئن شوید که بافت مخلوط کاملاً یکنواخت شده و هیچ دونه ی درشتی درونش باقی نمانده است. حالا شکر و شربت ذرت  و آب را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید. بعد آن را روی حرارت متوسط بگذارید و درش را ببندید . حدوداً ۴ دقیقه رو حرارات بماند. بعد از آن، کره را اضافه کنید. حالا از دماسنج مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید و دمای شربت ذرت را برای ۱ الی ۲ دقیقه به حدود ۲۳۰ درجه ی فارنهایت برسانید. بعد از این کار آن را از حرارت دور کنید و دماسنج را هم از داخل آن بیرون بیارید. بعد به این مخلوط، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشوند. حالا کف ظرفی که خیلی گود نباشد، کاغذ مومی بگذارید و مخلوط را درونش بریزید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شود. زمانی مخلوط  آماده ی استفاده است که دیگر به کاغذ مومی نچسبد. اگه بعد از ۱۵ دقیقه هنوز هم به کاغذ می چسبد می توانید آن را برای چند دقیقه داخل یخچال بگذارید.

بعد از سرد شدن، خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را کنار بگذارید. به یک قسمت رنگ نارنجی و به قسمت باقی مانده رنگ زرد بزنید. البته می توانید از هر رنگ دیگری هم که خواستید استفاده کنید. برای این کار بهتر است دستکش بپوشید تا اثر رنگ روی دستتان  باقی نماند. به علاوه وقتی رنگ اول را استفاده کنید و سراغ رنگ دوم بروید، ممکنه کمی از رنگ اول روی دستتان  باقی مانده باشد و روی رنگ خمیر دوم هم اثر بگذارد.

هر سه قسمت خمیر را رول کنید تا مثل سه  طناب بلند شوند. اگر می خواهید آبنبات های ذرتتان کوچیک باشند، می توانید هر رنگ را به دو قسمت تقسیم کنید و بعد رول کنید.حالا هر سه تا رنگ را در یک ردیف کنار هم بگذارید. کاغذ مومی (که خمیرها روش قرار گرفتن) را از بغل هایش تا کنید و روی خمیرها بگذارید و به آرامی در راستای طول، رول کنید. فقط کافیه کمی آن ها را به هم فشار دهید.

با یک چاقوی تیز (دندانه دار نباشد)، این نوار سه رنگ رو مثلثی ببرید. یکی در میان جای رأس مثلث را عوض کنید. بهتر است  که  حوله ای گرم و مرطوب را کنارتان داشته باشید که بعد از بریدن هر چند تا مثلث، چاقوتان را تمیز کنید. تکه های بریده شده را روی کاغذ مومی قرار بدهید و بگذارید حداقل یک ساعت بماند تا خشک شوند.

آب نبات ذرت شما آماده است. ;-)

نکته:

۱- آبنبات های ذرتتان  ممکن است به هم بچسبند. بهتر است آن ها را در  ظرفی نگهداری کنید که هوا داخلش نفوذ نکند. ضمناً بین لایه های مختلف هم کاغذ مومی بگذارید که به هم نچسبند.

۲- اگر رنگ های مورد استفاده شما حالت ژله ای یا خمیری داشته باشد رنگ های روشن تری ایجاد میکند.

 

آب نبات ذرت

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2058
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *